Essaouira

LA PERLA D’ ESSAOUIRA

Circuit en bucle de 6 dies (4 a cavall) per la costa atlàntica, des del poble de Diabat i al llarg de la costa, a la trobada de pobles de pescadors i de la veritable vida berber. L’ocasió perfecta per descobrir la diversitat dels paisatges de la regió d’Essaouira.

essaouira essaouira2 essaouira3

PROGRAMA:

.-Dia 1; Rebuda a l’aeroport de Marràqueix. Trasllat a Essaouira. Briefing sobre el desenvolupament de la travessa. Sopar i allotjament a l’hotel.

.-Dia 2 a 5; Travessa eqüestre. Cada dia sortim per una jornada a cavall d’aproximadament 5h ..
La Perla d’Essaouira ens porta al descobriment de nombrosos i diferents paisatges de la regió: dunes de sorra, platges desèrtiques, penya-segats de vertigen, pobles de pescadors ……….
Acompanyats del nostre guia, tindrem l’ocasió cada dia d’alternar galop i trot, fins a l’arribada cada vespre al nostre campament. Cada nit gaudirem de la foguera al camp, d’un sopar tradicional marroquí i d’una nit en bivac sota una botiga berber .

.-Dia 5; Retorn a Essaouira.
L’últim dia està dedicat a la descoberta del litoral Souiri i de la ciutat. L’etapa dura mig dia. El dinar se servirà a la volta al ranxo. La tarda és lliure amb la possibilitat de comprar a la Medina d’ Essaouira.

.-Dia 6; Trasllat a l’aeroport de Marràqueix.

INFORMACIÓ COMPLEMENTÀRIA

.-El passeig a cavall dura unes 5H per dia. Sortides a les 10H cada matí. Pausa per dinar de 1H 30′. Arribada al bivac sobre les 17H.
.-El guia amb cotxe s’ocuparà dels equipatges. És important portar una jaqueta, samarretes amb mànigues, crema solar i eventualment seus medicaments personals.
.-El allotjament al llarg de la travessa es farà en botigues col•lectives de 6-7 persones. El bivac està equipat d’una dutxa.
.-Els àpats són preparats pel nostre xef que els farà descobrir la riquesa de la cuina marroquina. ( El menú té en compte els règims alimentaris o al•lèrgies dels participants).
.-Per participar en la nostra travessia cal saber muntar als tres ritmes (marxa, trot, galop) i tenir el costum de les passejades en medi natural. Cal haver fet almenys 2 dies sencers de passeig a cavall.
.-Cada cavall està equipat de la seva cadira i els seus alforges que permetran transportar el seu “pic-nic” i els efectes personals necessaris a cada jornada. És recomanable a les persones sensibles, de proveir d’una pell de xai per a la seva cadira de muntar. No oblidar la cantimplora.
.-La travessa està assegurada pel proveïdor de serveis. No obstant això cal que estiguin en possessió d’una assegurança específica per a la pràctica de l’esport eqüestre.
.-Els equipatges són transportats en el vehicle de intendencia. És important doncs de no carregar d’objectes innecessaris. Preveure algunes samarretes, peces de mànigues llargues contra el sol, una peça càlida en cas de vent, pantalons d’equitació i una capelina impermeable.
Botes o sabatilles de marxa, barret, ulleres de sol, protecció solar. No oblidar el sac de dormir, el frontal amb bombeta i lila de recanvi, un ganivet, mocadors de paper, paper higiènic i algun medicament per problemes intestinals.

PREU

.- 500 € + BITLLET AVIÓ

INCLOU

.-Trasllats anada i tornada a l’aeroport – Essaouira i Essaouira al punt de partida.
.-Tots els menjars.
.-El allotjament en tenda col•lectiva berber i alguns iglús.
.-Els cavalls equipats per a la travessia i els guies.

NO INCLOU

.-Els bitllets d’avió
.-Despeses personals i propines

Tot el no especificat en l’apartat anterior.

CONDICIONS

.-Els viatges són reservats des de la recepció de la fitxa d’inscripció i d’un pagament a compte no reemborsable del 50%. . El saldo restant és exigible com a molt tard un mes abans de la sortida. Més enllà d’aquesta data no serà efectuat cap reemborsament, tret que s’hagi contractat una assegurança d’anul•lació.
.-Tot participant que, per una raó òbvia (cas de força major) hagi d’interrompre la seva travessia, serà traslladat el més ràpid possible al poble o ciutat més proper, amb despeses al seu càrrec. El cost del viatge no serà reemborsat llevat que hagi contractat una assegurança “interrupció del viatge”.
.-Si les condicions climatològiques ho exigeixen o per raó de factors imprevistos, l’organització, en interès dels participants, es reserva el dret de modificar alguns trams del recorregut o algunes etapes.

Leave a Reply