Itineraris Amb Raquetes de Neu a Andorra

 • Excursionistas con Raquetas de Nieve en Andorra

ITINERARIS AMB RAQUETES DE NEU A ANDORRA

DESCOBREIX LA MUNTANYA D’ANDORRA A L´HIVERN CAMINANT AMB RAQUETES DE NEU!!!

Les raquetes de neu son sens dubte la millor eina per gaudir de la muntanya a l´hivern. No es tracta de fer cims n’hi grans desnivells, sinó de descobrir l’altre cara més  tranquil·la de la muntanya.

Us proposem sortides de 4 o 6 hores durant el dia i també sortides nocturnes de 3 o 4 hores. Ens adaptem al nivell del grup, de fàcil a mitjà. Aprendreu a fer servir les raquetes de neu i els pals, a baixar… pujar… Gaudireu de paisatges nevats sorprenents. Observarem les petjades dels animals, sentirem el cant dels ocells i escoltarem sempre, el so del silenci

Tenim 3 diferents opcions,

-Excursions amb Raquetes de Neu de nivell fàcil :

Proposem sortides que tenim adaptades a les persones que caminen de tant en tant i que volen descobrir, sense prises, aquesta activitat.

Caminem uns pocs quilòmetres, el ritme que portem per aquestes persones és lent i axó es el que permet tenir temps per observar l’entorn majestuós de les grans muntanyes del Pirineu, sentir el cant dels ocells, veure la fauna local i gaudir de la natura amb aire molt pur.

Aprendreu a utilitzar les raquetes de neu i els pals que formen part de l’equip típic, i desplaçar-se més còmodament sobre la neu.

No fa falta que tingueu l’equip. Nosaltres us proporcionem les raquetes de neu, els pals i les polaines.

Durada de la sortida: de 3 a 4 hores

Nivell de dificultat : Fàcil

-Excursions amb raquetes diürnes :

Les sortides estan completament personalitzades. Les adaptem a l’itinerari que s’adapta al vostre nivell i a les zones que vulgueu visitar. Estanys gelats, paisatges nevats… digues què vols veure i nosaltres t’hi portem !

En aquestes sortides aprendreu a utilitzar les raquetes i els pals correctament. També com practicareu les diferents tècniques de descens amb raquetes. La sortida diürna es pot arribar a estanys gelats i fins i tot, a algun cim per descobrir vistes que us trauran l’alegria…

No us heu de preocupar pel material. Us proporcionem les raquetes, els pals i les polaines.

Durada de la sortida :4 a 6 hores

Dificultat : Fàcil a mitjà segons itinerari

-Sortides nocturnes :

Una romàntica passejada en la neu i amb la lluna com a protagonistes.

Imagina’t passejar enmig d’un bosc durant la nit, únicament amb la llum del frontal, sentint el soroll de les raquetes trepitjant la neu, és una sensació meravellosa i màgica. Quan es travessen prats o clarianes, aprofitem per mirar el cel i descobrir l’Ossa Major i l’Estrella polar.

Si no ho has fet mai, de ben segur que serà una experiència que no oblidaràs ! Les nits de lluna plena és inclús possible caminar sense frontal

Nosaltres posem les raquetes, els pals, les polaines i els frontals. No us heu de preocupar pel material.

Durada de la sortida: de3 a 4 hores

Dificultat : Fàcil

Preus de les raquetes :

 

Preus per Persona

 

1 pax.

2 pax.

3 pax.

>3 pax.

1/2 Dia

80€

40€

30€

25€

Dia

120€

60€

40€

30€

Nocturna

80€

40€

30€

25€

 

Les Tarifes Inclouen :

– Prestació d’un guia titulat.

– Lloguer del material específic – Raquetes, pals, polaines i frontal (nocturna)

– Transport fins el punt de sortida (fins a 4 places)

No Inclouen :

– Àpats i beguda per la sortida de dia.

Materials personals :

– Roba de muntanya d’hivern o de esquí (pantalon jaqueta)

– Calçat de muntanya d’hivern o botes per la neu

– Polar, gorra, guants

– Ulleres de sol, protecció solar

SERVEIS COMPLEMENTARIS

Us podem facilitar allotjament en un petit hotel familiar de muntanya gestionat per autèntics muntanyencs. Tanmateix podeu complementar la vostra experiència amb relaxants entrades a Caldea, sortides amb moto de neu, vies ferrades, etc,etc,

VALIDESA

De gener a maig. Qualsevol dia de la setmana.

Work Categories

2 Comments

 1. HELEN SERRA

  bona nit,
  m’agradaria rebre informació per fer una excursió amb raquetes de nivell fàcil (q seria la primera vegada que ho faria)per aquest dissabte dia 11/01/2014. Seria per fer-la al matí i seriem dues persones.

  Gracies

 2. Francesc Barberà Linares

  Estic interessat en participar en sortida amb raquetes el dissabte 22 de març de 2014. Possiblement vindria a dormir el divendres nit a l’allotjament que recomaneu. Vinc sol. Si us plau faciliteu-me la informació necessària.

Leave a Reply