Cims d’Andorra

  • Junclar Andorra

“Cims d’Andorra” 3 díes, 3 cims

En 3 dies farem junts 3 cims situats a l’Est, centre i Oest d’Andorra perquè d escobriu el nostre país sota un altra perspectiva. Boscos, estanys d’alta muntanya i aquella sensació inexplicable de quan s ’arriba dalt d’un cim i sobre sota els nostres peus panoràmiques grandioses. Això és tot el que us espera!…

Duració :

  • 3 dies i 3 nits en hotel

1er dia: Pic de l’Alt del G riu – 2874m

Situat a l’Est d’Andorra, l’Alt del Griu és el pic més alt de la parròquia d ’Encamp.

Sortida dels cortals d’Encamp en direcció a la vall i refugi d’Ensagens (una de les valls més maques i desconegudes d’Andorra), estanys d’Ensagents, collada d’ Entinyola i Pic de l’Alt del Griu. Baixada pel camí la Solana d’Ensagents fins al punt de partida.

Distància aprox.: 11km

Desnivell: +950m / -950m

2on dia : Pic de l’Estanyó – 2914m

L’Estanyó està situat al “centre-nord” d’Andorra. La seva posició privilegiada ofereix unes vistes immillorables sobre les valls de Sorteny i la Vall del Riu. L’itinerari circular que us proposem permetrà recorre 2 valls d’una bellesa excepcional i en un entorn d’alta muntanya únic a Andorra.

Sortida de la vall de Montaup en direcció al coll d’Arenes, serra de l’Estanyó i pic de l’Estanyó. La baixada es realitza per la Vall del Riu passant vora l’estany gran i el refugi d’aquesta fantàstica vall.

Distància aprox.: 14km

Desnivell: +1250m / -1250m

3er dia : Pic de Coma Pedrosa – 2942m

El Coma Pedrosa és sens dubte el pic més emblemàtic d’Andorra. És el cim més alt del nostre petit país. Està situat a l’oest d’Andorra, al bell mig del Parc Natural que porta el seu nom. Un itinerari d’alta muntanya intens i sorprenent que no pot faltar a tot muntanyenc que visiti les nostres muntanyes.

Sortida d’Arinsal en direcció al refugi del Coma Pedrosa, estany Negre, carena i cim del Coma Pedrosa. Baixada pel mateix itinerari o opció de descens per Malhiverns i vall del Pla de l’Estany (segons valoració del guia).

Distància aprox.: 13km

Desnivell: +1400m / -1400m

Preus :

Preus per Persona
1 pax. 2 pax. 3 pax. 4 pax. >4 pax.
480 € 300 € 240 € 210 € 200 €

Inclou:

  • Prestació d’un guia titulat per 3 dies.
  • Les 3 nits en hotel de 3 estels en MP

No inclou:

  • Transport fins el punt de sortida
  • Àpats i beguda pels 3 dies

Informació complementaria:

  • Es proporcionarà un llistat del material mínim necessari.
  • Possibilitat de modificar els itineraris segons les condicions meteorològiques o la condició física de les persones participants (segons apreciació del guia).
  • Dificultat : mig/alta (persones en bona condició física i experiència en muntanya)
Work Categories

Leave a Reply