Declaració de Privadesa

Peu de Gat, a Encamp, Principat d’Andorra, es compromet a protegir la vostra privadesa i a desenvolupar la tecnologia que us proporcioni l’experiència en línia més potent i segura. Aquesta Declaració de privadesa és vàlida pel lloc web Peu de Gat, a Encamp, Principat d’Andorra, i regula la recollida i l’ús de dades. Utilitzant el lloc web Peu de Gat, a Encamp, Principat d’Andorra,, consentiu a les pràctiques de dades descrites en aquesta declaració.

Recollida de dades personal

Peu de Gat, a Encamp, Principat d’Andorra, recull informació personal d’identificació, com ara la vostra adreça electrònica, nom, adreça particular o de la feina o número de telèfon. Peu de Gat, a Encamp, Principat d’Andorra, també recull informació demogràfica anònima, no exclusiva vostra, com ara el codi postal, edat, sexe, preferències, interessos i preferits.

També es recull automàticament informació sobre el maquinari i el programari del vostre ordinador. Aquesta informació pot incloure: la vostra adreça IP, el tipus de navegador, els noms de domini, el temps d’accés i les adreces del lloc web de referència. Aquesta informació l’usarà Peu de Gat, a Encamp, Principat d’Andorra, per a l’operació del servei, per mantenir la qualitat del servei, i per proporcionar estadístiques generals quant a l’ús del lloc web Peu de Gat, a Encamp, Principat d’Andorra,.

Tingueu en compte que si mostreu informació personal d’identificació o dades importants mitjançant els taulers de missatges públics de Peu de Gat, a Encamp, Principat d’Andorra,, la informació pot ser recollida i usada per altres. Nota: Peu de Gat, a Encamp, Principat d’Andorra, no llegeix cap de les vostres comunicacions privades en línia.

Peu de Gat, a Encamp, Principat d’Andorra, us anima a revisar la declaració de privadesa dels llocs web als que trieu enllaçar des de Peu de Gat, a Encamp, Principat d’Andorra, a fi que pugueu entendre com aquests llocs web recullen, usen i comparteixen la vostra informació. Peu de Gat, a Encamp, Principat d’Andorra, no es fa responsable de les declaracions de privadesa o dels continguts del llocs web fora del Peu de Gat, a Encamp, Principat d’Andorra, i la família de llocs web de Peu de Gat, a Encamp, Principat d’Andorra,.

Ús de la vostra informació personal

Peu de Gat, a Encamp, Principat d’Andorra, recull i usa la vostra informació personal per operar el lloc web Peu de Gat, a Encamp, Principat d’Andorra, i oferir els serveis que heu demanat. Peu de Gat, a Encamp, Principat d’Andorra, també usa la vostra informació personal d’identificació per informar-vos d’altres productes i serveis disponibles a Peu de Gat, a Encamp, Principat d’Andorra, i als seus afiliats. Peu de Gat, a Encamp, Principat d’Andorra, pot també contactar-vos via enquestes per fer recerca de la vostra opinió de serveis actuals o de nous serveis potencials que podrien ésser oferts.

Peu de Gat, a Encamp, Principat d’Andorra, no ven, lloga ni deixa les seves llistes de clients a tercers. Peu de Gat, a Encamp, Principat d’Andorra, pot, de tant en tant, contactar-vos en nom de partners externs quant a oferiments particulars que poden ser del vostre interès. En aquests casos, la vostra informació personal d’identificació única (correu electrònic, nom, adreça, telèfon) no es fa arribar als tercers. A més Peu de Gat, a Encamp, Principat d’Andorra, pot compartir dades amb partners de confiança per a què ens ajudin a realitzar anàlisi estadística, enviar-vos correus electrònics o correus postals, proporcionar atenció al client, o organitzar lliuraments. Tots aquests tercers tenen prohibit d’usar la vostra informació personal fora de per proporcionar els serveis a Peu de Gat, a Encamp, Principat d’Andorra,, i se’ls requereix de mantenir la confidencialitat de la vostra informació.

Peu de Gat, a Encamp, Principat d’Andorra, no usa ni revela informació personal privada, com ara raça, religió o afiliació política, sense el vostre consentiment explícit.

Peu de Gat, a Encamp, Principat d’Andorra, fa seguiment dels llocs web i de les pàgines que els nostres clients visiten dins de Peu de Gat, a Encamp, Principat d’Andorra,, per tal de determinar quins serveis de Peu de Gat, a Encamp, Principat d’Andorra, són els més habituals. Les dades s’usen per mostrar contingut personalitzat i anuncis dins Peu de Gat, a Encamp, Principat d’Andorra, als clients els quals el seu comportament indica que estan interessats en una àrea determinada.

Els llocs web de Peu de Gat, a Encamp, Principat d’Andorra, revelaran la vostra informació personal, sense notificar-vos-ho, només si se’ls requereix per llei o en la creença que aquesta acció és necessària per: (a) ajustar-se a la llei o complir amb processos legals oferts a Peu de Gat, a Encamp, Principat d’Andorra,; (b) protegir i defensar els drets o la propietat de Peu de Gat, a Encamp, Principat d’Andorra,; i, (c) actuar sota circumstàncies de protegir la seguretat personal dels usuaris de Peu de Gat, a Encamp, Principat d’Andorra,, o del públic.

Ús de galetes (cookies)

El lloc web Peu de Gat, a Encamp, Principat d’Andorra, usa “galetes” (“cookies”) per ajudar a personalitzar la vostra experiència en línia. Una galeta és un fitxer de text que un servidor de pàgines web posa al vostre disc dur. Les galetes no es poden usar per executar programes o introduir virus al vostre ordinador. Les galetes s’assignen de forma única, i només les pot llegir el servidor web del domini que us va emetre la galeta.

Una de les finalitats principals de les galetes és proporcionar-vos funcions de comoditat per estalviar-vos temps. L’objectiu d’una galeta és dir-li al servidor web que heu tornat a una pàgina específica. Per exemple, si personalitzeu les pàgines de Peu de Gat, a Encamp, Principat d’Andorra,, o us registreu al lloc o serveis de Peu de Gat, a Encamp, Principat d’Andorra,, Peu de Gat, a Encamp, Principat d’Andorra, pot recuperar la vostra informació específica en subsegüents visites gràcies a una galeta. Això simplifica el procés d’enregistrament de la vostra informació personal, com ara les adreces de facturació, les adreces d’enviament, i així successivament. Quan torneu al mateix lloc web de Peu de Gat, a Encamp, Principat d’Andorra,, es pot recuperar la informació que haguéssiu proporcionat prèviament, perquè pugueu usar fàcilment les característiques de Peu de Gat, a Encamp, Principat d’Andorra, que hagueu personalitzat.

Teniu la capacitat d’acceptar o refusar galetes. La majoria de navegadors web accepten galetes automàticament, però si ho preferiu, normalment podeu modificar la configuració del vostre navegador per refusar galetes. Si escolliu refusar galetes podríeu no ser capaços d’experimentar completament les característiques interactives dels serveis o llocs web de Peu de Gat, a Encamp, Principat d’Andorra, que visiteu.

Seguretat de la vostra informació personal

Peu de Gat, a Encamp, Principat d’Andorra, assegura la vostra informació personal d’accessos o usos no autoritzats. Peu de Gat, a Encamp, Principat d’Andorra, assegura la informació d’identificació personal que proporcioneu en els servidors en un entorn controlat i segur, protegit d’accessos o usos no autoritzats. Quan la vostra informació personal (com ara un número de targeta de crèdit) es transmet a altres llocs webs, es protegeix mitjançant xifratge, com ara el protocol Secure Socket Layer (SSL).

Canvis a aquesta declaració

Peu de Gat, a Encamp, Principat d’Andorra, actualitzarà de tant en tant aquesta Declaració de privadesa per reflectir comentaris d’empreses i clients. Peu de Gat, a Encamp, Principat d’Andorra, us encoratja a revisar periòdicament aquesta declaració per a què estigueu informats de com protegeix la vostra informació Peu de Gat, a Encamp, Principat d’Andorra,.

Informació de contacte

Peu de Gat, a Encamp, Principat d’Andorra, agraeix els vostres comentaris quant a aquesta Declaració de privadesa. Si creieu que Peu de Gat, a Encamp, Principat d’Andorra, no s’ha adherit a aquesta Declaració, contacteu amb Peu de Gat, a Encamp, Principat d’Andorra, a l’adreça info@peudegat.com. Farem els esforços comercialment raonables per determinar i reparar el més aviat possible el problema.

Leave a Reply